Online bloemen bestellen en laten bezorgen in De Bilt

Laat uw bloemen bezorgen in De Bilt!
Als u over een van de mooiste en oudste wegen van Leusden rijd ziet u vanzelf Jack Mensinga Bloemstylist op de hoek verschijnen. U kunt er niet omheen, we zorgen elke dag dat het een feest is om langs te rijden! Jack Mensinga Bloemstylist is een eigentijds en moderne bloemenwinkel die zowel online, zakelijk als particulier uw bloemen verzorgd.

Door een eigen online bloemenshop bestelt u heel eenvoudig uw boeket die u kunt afhalen of kunt laten bezorgen in De Bilt. Het bezorgen van bloemen in De Bilt kan van maandag t/m zaterdag en er is altijd een ruim assortiment op voorraad. Voor onze bezorging van onze boeketten in De Bilt, Leusden en Amersfoort maken wij gebruik van “Groene Koeriers”.

Heeft u speciale wensen dan is dit voor ons geen enkel probleem. U kunt dit aangeven in uw online bestelling. U kunt zelfs uw bloemen alvast op een vaas laten schikken, zo kan de ontvanger nog meer genieten van de prachtige bloemen.
Deze optie vind u terug in de onlineshop.

Heeft u vragen over bv rouwarrangementen, bruidswerk of een zakelijk bloemabonnement neem dan gerust contact met ons op.
De zakelijke bloem abonnementen kunnen op elke dag van de week geleverd worden zodat u optimaal plezier heeft van uw bloemen. (Dit is alleen mogelijk in Leusden en Amersfoort).

Wij bezorgen uw bloemen in de omgeving De Bilt, Leusden, Amersfoort, Amersfoort Noord en Vathorst.
Mocht u buiten onze bezorgregio bloemen nodig hebben, dan verzorgen wij uw bloemengroet via Fleurop Interflora. Ook uw zakelijke boeket of bloemstuk kunnen wij voor u verzorgen door heel Nederland en ver daarbuiten.

Jack Mensinga Bloemstylist beschikt over een eigen bezorgservice in De Bilt.
Mocht u meer vragen hebben over het bezorgen van bloemen online in De Bilt bel of mail ons gerust.

Met vriendelijke groet,
Jack Mensinga Bloemstylist

Hamersveldseweg 10
3831 GP Leusden
bloemen@jackmensinga.nl
033-4666957

Het gaat om de beleving

Bloemenwinkels zijn er al in overvloed.

Zelfs in de supermarkt kun je een bloemetje kopen.
Maar dat is geen beleving!
En mijn overtuiging is dat dit nu juist is waar het bij bloemen om gaat.

Die beleving vindt u terug in het samenstellen van een passend boeket,
de uitstraling van de winkel en onze eigen unieke geurproducten.

Ik nodig u van harte uit om mijn passie te komen ervaren.