Online bloemen bestellen en bezorgen in Leusden, Amersfoort, Amersfoort Noord, Vathorst

Als u over een van de mooiste en oudste wegen van Leusden rijd ziet u vanzelf Jack Mensinga Bloemstylist op de hoek verschijnen. U kunt er niet omheen, we zorgen elke dag dat het een feest is om langs te rijden! Jack Mensinga Bloemstylist is een eigentijds en moderne bloemenwinkel die zowel online, zakelijk als particulier uw bloemen verzorgd.
Door een eigen online bloemenshop bestelt u heel eenvoudig uw boeket die u kunt afhalen of kunt laten bezorgen in Leusden of Amersfoort. Het bezorgen van bloemen in Leusden en Amersfoort kan van maandag t/m zaterdag en er is altijd een ruim assortiment op voorraad.

Heeft u speciale wensen dan is dit voor ons geen enkel probleem. U kunt dit aangeven in uw online bestelling. U kunt zelfs uw bloemen alvast op een vaas laten schikken, zo kan de ontvanger nog meer genieten van de prachtige bloemen.
Deze optie vind u terug in de onlineshop.

Heeft u vragen over bv rouwarrangementen, bruidswerk of een zakelijk bloemabonement neem dan gerust contact met ons op.
De zakelijke bloem abonnementen kunnen op elke dag van de week geleverd worden zodat u optimaal plezier heeft van uw bloemen. (Dit is alleen in onze bezorgregio mogelijk, Leusden en Amersfoort.)

Wij bezorgen uw bloemen in de omgeving Leusden, Amersfoort, Amersfoort Noord en Vathorst.
Mocht u buiten onze bezorgregio bloemen nodig hebben, dan verzorgen wij uw bloemengroet via Fleurop Interflora. Ook uw zakelijke boeket of bloemstuk kunnen wij voor u verzorgen door heel Nederland en ver daarbuiten.

Jack Mensinga Bloemstylist beschikt over een eigen bezorgservice in Leusden en Amersfoort.
Mocht u meer vragen hebben over het bezorgen van bloemen online in Leusden en Amersfoort bel of mail ons gerust.

Klik hier om te bestellen

Met vriendelijke groet,
Jack Mensinga Bloemstylist

Hamersveldseweg 10
3831 GP Leusden
bloemen@jackmensinga.nl
033-4666957