Online bloemen bestellen en laten bezorgen in Leusden, Amersfoort, Amersfoort Noord en Vathorst

Als u over een van de mooiste en oudste wegen van Leusden rijd ziet u vanzelf Jack Mensinga Bloemstylist op de hoek verschijnen. U kunt er niet omheen, we zorgen elke dag dat het een feest is om langs te rijden! Jack Mensinga Bloemstylist is een eigentijds en moderne bloemenwinkel die zowel online, zakelijk als particulier uw bloemen verzorgd.
Door een eigen online bloemenshop bestelt u heel eenvoudig uw boeket die u kunt afhalen of kunt laten bezorgen in Leusden of Amersfoort. Het bezorgen van bloemen in Leusden en Amersfoort kan van maandag t/m zaterdag en er is altijd een ruim assortiment op voorraad.

Heeft u speciale wensen dan is dit voor ons geen enkel probleem. U kunt dit aangeven in uw online bestelling. U kunt zelfs uw bloemen alvast op een vaas laten schikken, zo kan de ontvanger nog meer genieten van de prachtige bloemen.
Deze optie vind u terug in de onlineshop.

Heeft u vragen over bv rouwarrangementen, bruidswerk of een zakelijk bloemabonement neem dan gerust contact met ons op.
De zakelijke bloem abonnementen kunnen op elke dag van de week geleverd worden zodat u optimaal plezier heeft van uw bloemen. (Dit is alleen in onze bezorgregio mogelijk, Leusden en Amersfoort.)

Wij bezorgen uw bloemen in de omgeving Leusden, Amersfoort, Amersfoort Noord en Vathorst.
Mocht u buiten onze bezorgregio bloemen nodig hebben, dan verzorgen wij uw bloemengroet via Fleurop Interflora. Ook uw zakelijke boeket of bloemstuk kunnen wij voor u verzorgen door heel Nederland en ver daarbuiten.

Jack Mensinga Bloemstylist beschikt over een eigen bezorgservice in Leusden en Amersfoort.
Mocht u meer vragen hebben over het bezorgen van bloemen online in Leusden en Amersfoort bel of mail ons gerust.

Met vriendelijke groet,
Jack Mensinga Bloemstylist

Hamersveldseweg 10
3831 GP Leusden
bloemen@jackmensinga.nl
033-4666957

Het gaat om de beleving

Bloemenwinkels zijn er al in overvloed.
Zelfs in de supermarkt kun je een bloemetje kopen.
Maar dat is geen beleving!
En mijn overtuiging is dat dit nu juist is waar het bij bloemen om gaat.

Die beleving vindt u terug in het samenstellen van een passend boeket,
maar ook bij het verzorgen van uw bruiloft of de aankleding van uw bedrijf.

Ik nodig u van harte uit om mijn passie te komen ervaren.

Hollands Beste Bloemstylist

Op SBS6 waren in 2015 acht afleveringen van ‘Hollands Beste Bloemstylist’ te zien. Ook bloemstylist Jack Mensinga (32) uit Leusden deed een gooi naar die felbegeerde titel en de daarbij horende geldprijs van 25.000 euro.  In het voorjaar van 2014 al las Jack op Facebook over de talentenjacht voor bloemkunstenaars. “Ik dacht: wie niet waagt, wie niet wint, ik geef me op.” Hij werd geselecteerd maar kon door omstandigheden toen niet meedoen.

Terwijl hij met grote belangstelling het eerste seizoen van Hollands Beste Bloemstylist op tv volgde en dacht ‘daar hoor ik tussen, dat vind ik leuk!’, trof hij voorbereidingen om zijn eigen bloementoko in Leusden op te zetten. “Twee dagen nadat zijn winkel geopend was, in februari van dit jaar, kreeg ik telefoon van Talpa: of ik mee wilde doen aan de wedstrijd van 2015.”  Vanaf dat moment kwam hij in een rollercoaster terecht. “Voor elke aflevering waren drie opnamedagen nodig, op locaties door het hele land.” In die dagen kregen de 12 deelnemers groepsopdrachten maar werden ze ook individueel uitgedaagd. “Opdrachten die jij en ik niet kunnen verzinnen, opdrachten die me triggerden en me verplichtten out of the box te denken.”  Jack mocht geen ruchtbaarheid geven aan zijn tv-avonturen, maar nam wel iemand in vertrouwen om zijn zaak draaiend te houden. “Tegen klanten die naar me vroegen werd gezegd dat ik naar de beurs was of een dagje vrij had. Maar eigenlijk was ik dus keihard aan het werk”, lacht hij. Soms werd zijn zwijgen ernstig op de proef gesteld, bijvoorbeeld toen hij op een opnamelocatie een klant tegenkwam die riep: “Hé Jack, wat doe jij hier?”Jack stond op zijn vijftiende al met een bloemenkraam op de Amersfoortse markt, volgde diverse vakopleidingen en werkte jaren als medewerker in andermans bloemenzaak voor hij zijn eigen hippe bloemenwinkel startte aan de Hamersveldseweg. Zijn liefde voor bloemen begon bij zijn oma op de boerderij. “Ik hielp haar altijd in de tuin, dat vond ik leuk.” Jack vindt het jammer dat ze overleden is en niet meer kan zien hoe hij “het spel speelt” op tv. “Oma zou het geweldig gevonden hebben, dat weet ik zeker!”