Hier lees je alles over Jack Mensinga’s geurproducten. Kom naar onze winkel en beleef het zelf!

Jack houdt net als jij van lichamelijke verzorging, daar mag een lekker geurtje natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom heeft Jack zelf vier soorten geuren samengesteld. Het zijn niet zomaar geuren, maar natuurlijke geuren uit de lokale gebieden rondom Leusden.

Jack zorgt ervoor dat jij tijdens het gebruik van de geurproducten de beleving voelt van het natuurgebied. Juist door het gebruik van deze geuren zorgt niet alleen voor exclusiviteit maar ook voor innerlijke rust. Je wordt dus één met de natuur.

“In onze bezorgregio Leusden en Amersfoort, vandaag besteld, morgen in huis. Buiten onze bezorgregio zorgt PostNL voor de bezorging. We sturen uw bestelling zo snel mogelijk de deur uit!”

Welke geuren zijn er inbegrepen in Jack’s geurpakket?

Jack heeft vier verschillende geuren samengesteld.
Elke geur van een eigen (lokaal) natuurgebied.
Je beleeft met deze geuren het prachtige natuurgebied rondom Leusden.

Geur 1: Den Treek

Den Treek is het prachtige natuurgebied van gemeente Leusden, in de provincie Utrecht. 2 kilometer ten zuidwesten van Leusden-Zuid.

Deze geur is samengesteld met onder andere: Bergamot / Berkenhout / Patchouli / Eikenmos & Musk

Geur 2: Leusderheide

De Leusderheide ligt in de gemeente Leusden, te midden van de Utrechtse Heuvelrug even ten zuiden van Amersfoort.

Deze geur is samengesteld met onder andere: Fresia / Vanille / Hout noten / Honing / Orange blossom / Hei

Geur 3: Princenhof

Van oudsher wordt het gebied ook wel ’De Princenhof’ genoemd, naar het deel dat vroeger door het Huis van Oranje als jachtgebied werd gebruikt. Het natuurgebied biedt de bezoeker talloze mogelijkheden zoals varen, zeilen, wandelen en rondvaarten.

Deze geur is samengesteld met onder andere: Sandal / Patchouli / Amber / Musk / Jasmijn

Geur 4: Lockhorst

Het Lockhorsterbos is een prachtig natuurgebied tussen Leusden en Amersfoort. Het ligt precies tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Eemvallei. Door het gebied is een 4 kilometer lange wandelroute uitgezet. Dus wil je het natuurgebied volledig ervaren? Doe een lekkere wandeling door het Lockhorsterbos.

Deze geur is samengesteld met onder andere: Musk / Amber / Gele lis / Iris / Sandalwood / Vanilla

Welke producten zijn er inbegrepen in het geurpakket?

Wij hebben 6 verschillende soorten producten samengesteld in één pakket.
Alle geuren mag je zelf samenstellen binnen Jack’s geurpakket.

Body lotion

Onze bodylotion gebruik je na een heerlijke douche of bad. Dit beschermt je huid tegen uitdroging en hydrateert. Na het gebruik van onze bodylotion kun jij heerlijk slapen met de beleving van een van de lokale natuurgebieden.

€ 14,95 (500 ml)

Geurkaars

Houd jij van sfeer met een natuurlijk geurtje. Deze geurkaars ruikt niet alleen lekker maar versterkt ook de geur van het natuurgebied. Optimaal voor innerlijke rust.

€ 18,95 (50 branduren)

Body wash

Verzorg je lichaam met onze body wash. Je reinigt je lichaam niet alleen maar gaat ook huiduitdroging tegen. Door het kiezen van een van onze geuren voel jij je niet alleen fris maar ook één met de natuur.

€ 11,95 (500 ml)

Handcrème

Met deze handcrème zorg jij optimale hydratatie van jouw handen. Bij dagelijks gebruik beschermt deze crème tegen uitdroging en je voorkomt huidveroudering. Verwen je handen!

€ 14,95 (500 ml)

Hand wash

Door het gebruik van onze hand wash reinig je de handen grondig zonder extra uitdroging. Door het kiezen van de geur die bij jou past ruiken je handen ook nog eens lekker naar een van onze lokale natuurgebieden.

€ 11,95 (500 ml)

Interieur parfum

leusderheide

Met onze luxe interieur parfum krijgt jouw kamer een natuurlijke beleving. Een echte aanrader als je van natuurlijke geuren houdt. Kom het testen in onze winkel.

€ 17,95 (200 ml)

Kom naar onze winkel en test onze exclusieve geurproducten. Plan alvast je route!